SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tabere de schi si nutritie pentru prescolari

Perioade: 21 - 26 Ianuarie 2018

Tabara De Snowboard, Schi Si Nutritie

Perioada: 4 Februarie - 11 Februarie 2018

Tabara Vacantei De Schi

Perioada: 8 Martie - 11 Martie 2018

8 Martie pe Schiuri

Perioada: 1 Aprilie - 8 Aprilie 2018

Tabara pe Ghetar in Austria

Scoala de Schi si Snowboard

Tabere de Vara

Selecteaza Tabara de Vara:

Tabara De Aventura Si Nutritie Prescolari

Tabara De Aventura Elevi

Tabara De Sanatate Copiii Supraponderali

Tabara De Sport Si Nutritie Adulti

REDUCERE 150 LEI/COPIL PENTRU GRUPURILE ORGANIZATE DE MINIM 10 COPII SI GRATUIT PENTRU PROFESORII INSOTITORI

Unde?

 In Statiunea Montana Straja la Pensiuni de 3 stele: Cabana Montana , Pensiunea Daiana, Pensiunea Teo, Pensiunea Atlas, Pensiunea La Mosu , Cabana Daria s.a. si in localitatea Campul lui Neag la Pensiunea Retezat de 4 Stele

Cand?

 Toata vara, saptamana de saptamana , zi de zi, noi suntem in tabere cu voi. La cerere putem organiza tabere si team building-uri in orice perioada cu diferite teme.

Ce facem?

 Cucerim varfuri de munte, vizitam pesteri si cascade, aflam unde sa asezam si cum sa montam un cort, ce plante sunt comestibile, cum sa facem un foc de tabara, ne pregatim singuri unele mese sau gustari in pensiune, la gratar sau la ceaun, ne testam limitele in parcul de aventura si invatam zeci de sporturi si jocuri de miscare cu profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti.

Activitatile educative, culturale si distractive vor fi nelipsite din taberele noastre de vara. Avem lectii de actorie, de periaj dentar, de pictura, de gatit, de nutritie, de educatie fizica, de masaj si de psihologie. De asemenea in fiecare seara ne distram cu karaoke, petreceri , jocuri de cabana, drumetii nocturne, film pe videoproiector si vizionam pozele si filmarile facute in timpul zilei.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, cu specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a..

 Penstru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

Detalii organizatorice:

- O grupa de maxim 10 copii va fi supervizata de un supraveghetor/animator

- Tabara este in regim all-inclusive, participantii nu au nevoie de bani de buzunar. In pretul taberei sunt incluse transportul si taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfasurarii activitatilor si precum si alte materiale: tricouri, poze indviduale si poze de grup inramate si diplome.


Ne gasesti pe Facebook
             
 
Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.