SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Scoala de Schi si Snowboard Straja

VIDEO - Click aici pentru Lectii de schi Straja 2013

Vrei sa inveti sa schiezi sau sa-ti imbunatatesti tehnica?

Suna si vino la Partia Straja, una dintre cele mai frumoase partii din tara

Important nu e sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin, in orice situatie. Cu monitorii de la Scoala de Schi si Snowboard Straja vei putea invata, progresa, perfectiona in timpul cel mai scurt posibil si in primul rand, in conditii de siguranta.

    Schiul alpin este considerat cel mai frumos sport de iarna, datorita senzatiilor si traiilor unice pe care le ofera. Intr-o atmosfera primitoare, la Partia Straja, practicarea acestui sport devine mai interesanta datorita partiilor impartite pe nivele de dificultate si altitudine. In cadrul lectiilor reusim sa profitam la maxim de conditiile naturale excelente pe care le avem.

     Obiectivele Scolii de Schi sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

     Statiunea Straja, din municipiul Lupeni, judetul Hunedoara are 12 partii de schi printre care si cea mai lunga din tara, Partia Straja, care pleaca din Vf. Straja (1868m) si ajunge la statia de imbarcare a telegondolei (750m), avand o lungime de 8,1 km. Lungimea partiilor insumeaza aproximativ 26 km de domeniu schiabil. Cele 10 instalatii de transport pe cablu, printe care un telescaun si o telegondola, noi si moderne, va asigura accesul facil la toate partiile din statiune

 

Descarca Contract Scoala de schi si snowboard

DATE DE CONTACT:

Marius Fodoran - Tel: 0727 851 654, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ne gasesti pe Facebook
             
 
Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.