Tabăra de Sănătate pentru Copiii Supraponderali – Straja

Tabara de sanatate 2020

Ce e Tabăra de Sănătate?

Tabăra Straja este prima tabără de acest gen dedicată copiilor și adolescenților cu probleme de greutate din România. Abordarea noastră este multidisciplinară și este realizată de specialiști din 3 domenii: nutriție, sport și psihologie, iar evoluția greutății corporale este monitorizată pe toată durata taberei.

Țelul nostru este să ajutăm copiii și adolescenții cu probleme de greutate să ajungă la un echilibru fizic și emoțional, să câștige încredere în sine și să își facă mulți prieteni noi.

Obiective

În decursul celor 21 de zile misiunea noastră este de a ajuta copiii și adolescenții să adopte un stil de viață echilibrat, promovând obiceiuri și comportamente alimentare care să reziste în timp.
Știm că echilibrul este cheia, așa că în Tabăra de Sănătate învățăm că o greutate sănătoasă nu se obține prin înfometare, restricții și o dietă fadă, ci prin schimbarea stilului de viață.

Pierderea în greutate nu e obiectiv, ci rezultatul acțiunilor noastre, și e dobândită corect, într-o manieră pozitivă!

Participanți 

Copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani care au probleme de greutate sau care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Activități

Workshop-uri de nutriție și activități de dezvoltare personală.

Învățăm împreună, într-un mod placut și adaptat vârstei, ce înseamnă o dietă echilibrată și care este rolul nutriției într-un stil de viață sănătos. Realizăm workshop-uri de dezvoltare personală și oferim suport psihologic individual și de grup, ambele realizate de specialiști în acest domeniu.

Activități sportive

De-a lungul celor 3 săptămâni practicăm diferite sporturi și jocuri care necesită multă mișcare, pentru a ne îmbunătăți coordonarea și mobilitatea.

Activități outdoor

Cucerim munți, vizităm peșteri și cascade, învătăm cum să facem focuri de tabără, să gatim în aer liber și ne depășim limitele în Parcurile de Aventură.

Mâncare și workshop-uri de gătit

Meniul din tabară include 3 mese principale și 2 gustări, toate sănătoase!  Meniul este realizat de nutriționist iar preparatele sunt gătite sunt supravegherea acestuia, tinând cont de vârsta și necesarul energetic al copiilor.

Ne dorim copii fericiți, să îi ajutăm să ajungă adulți sănătoși!

Nutriționist Dietetician – Adelina Borbely

About Author

gif blank
Fodoran Marius

Comments

Lasă un răspuns