Perioade: 18 Februarie – 23 Februarie 2018
Participanti: Varsta minima 7 ani

Cazarea la: Cabana Montana

VIDEO – Click aici pentru Tabere de Schi Straja 2013

Vino la Straja în aventura iernii tale!

Vrei să înveți să te dai pe snowboard sau să-ți îmbunătațești tehnica? Alege Tabara de snowboard și noi ne ocupăm de tot.

Obiectivele noastre sunt inițierea, consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării snowboard-ului în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zăpadă, ci sa fii în control deplin în orice situație.; – tricouri, poze în ramă și diplome.

Activitățile educative și distractive sunt nelipsite din taberele de schi și nutriție. În cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri și mici drumeții prin nameți, unde copiii vor avea ocazia să construiască oameni de zăpadă. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii și petreceri de cabană, seara talentelor, lecții de nutriție, de pictură, vom viziona pe videoproiector pozele și filmulețele făcute în timpul zilei.

Gătim mâncăruri sănătoase, gustoase și dozăm corespunzator fiecare masă.

Cei de acasă pot vedea modul cum se desfasoară activitațile în fiecare zi, pe un grup închis de Facebook, unde noi postăm poze și filmulețe cu copiii, dar și live pe camerele web de pe pagina acasă a site-ului nostru, accesând link-ul: https://taberestraja.ro

În ultima zi de tabără vom avea concursul taberei, unde însoțitorii sunt invitați să-i susțină și să-i încurajeze. În urma concursului fiecare participant va primi o diplomă, o poza cu el pe schiuri și o poză de grup.

Pretul include:


– cazare în camere de 2, 3, și 4 persoane;
– 3 mese și 2 gustări, toate sănătoase, atent preparate sub îndrumarea nutriționist-dieteticianului;
– un monitor de schi la 6-8 copii;
– echipamentul de snowboard;
– lecții de snowboard (5-6 ore pe zi);
– schi-pass;
– concursul taberei de snowboard;
– materialele necesare desfășurării activităților;
– programe educative și distractive;
– tricouri, poze în ramă și diplome;
– adulții însoțitori au incluse: masa, cazarea și o lecție de schi bonus în fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente și Școala de Schi și Snowboard;

* Participanții nu au nevoie de bani de buzunar în tabare, fiind inclus totul în preț.

Pretul: 1280 lei/participant/tabara

Rezervarea unui loc în tabară se poate face prin trimiterea formularului de înscriere completat pe e-mail și prin plata unui avans de 300 lei/copil si 200 lei/adult în contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agenția Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: 34504711.

Vino la Straja în aventura iernii tale!

Inscrie-te până la 15 aprilie in Taberele de Vară și beneficiezi de 100 lei REDUCERE pentru fiecare copil înscris

APARIȚII MEDIA

Tabere Iarnă 2014