❕Dragi participanți din Tabere Straja,

Ne dorim să ne revedem în siguranță în această vară la Straja. Vă anunțăm că suntem la curent cu situația epidemiologică actuală și că am luat măsurile de prevenție și siguranță ce sunt impuse de autorități.

Participanți: adulți cu vârsta mai mare de 18 ani

Perioade și prețuri

01.08-08.08.2021 – 1450 lei – Locuri epuizate
05.09-12.09.2021 – 1450 lei   preț nou 1350 lei

Unde ne cazăm?

Cabana din Stațiunea Straja

Tabăra este în regim all-inclusive, participanții nu au nevoie de bani de buzunar. În prețul taberei sunt incluse transportul și taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfășurării activităților și precum și alte materiale: tricouri, poze indviduale și poze de grup înramate și diplome.

Reduceri Tabere Vară 2021

❗️ Reducere. Înscrie-te cu 3 prieteni și beneficiați de 100 lei reducere fiecare.

❗️150 lei reducere/adult pentru grupurile organizate de minim 10 participanți și gratuit pentru o persoană organizatoare.
Aceste reduceri nu se cumulează.

➕50 lei reducere suplimentar pentru copiii participanți din taberele precedente, cu condiția să prezinte o recenzie scrisă.

Ce facem?

Cucerim vârfuri de munte, vizităm peșteri și cascade, aflăm unde să așezăm și cum să montăm un cort, ce plante sunt comestibile, cum să facem un foc de tabăra, ne pregătim singuri unele mese sau gustări în pensiune, la grătar sau la ceaun, ne testăm limitele în parcul de aventură și învațăm zeci de sporturi și jocuri de mișcare cu profesori și antrenori de la UNEFS București.

Activitățile educative, culturale și distractive vor fi nelipsite. Avem lecții de nutriție, de educație fizică, de masaj și de psihologie. De asemenea în fiecare seară ne distrăm cu karaoke, petreceri, jocuri de cabană, drumeții nocturne, film pe videoproiector și vizionăm pozele și filmările facute în timpul zilei.

Excursiile din interiorul taberelor vor fi la Stațiunea Straja, la peșteri și cascade din munții Retezat, plus alte locații surpriză;

Obiectivul taberei de vară pentru adulți este să-i ajutăm pe participanți să slăbească în mica lor vacanță, simțindu-se bine, făcându-și prieteni și câștigând încredere în ei. Slăbirea nu înseamnă o dieta lipsită de gust și consistență. Gătim mâncăruri sănătoase, gustoase și dozăm corespunzator fiecare masă.

Misiunea taberei de vară pentru adulți este de a induce tinerilor și adulților comportamente de viață sănătoase (nutriție, mișcare, echilibru emoțional) pe care să le mențină și când se întorc acasă.

Ce mâncăm?

Avem 3 mese principale și 2 gustări, toate sănătoase, atent preparate, sub îndrumarea nutriționistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tânără și entuziastă, cu specialiști în nenumarate domenii: profesori și antrenori de la UNEFS București, instructori sportivi, nutriționiști-dieteticeni, psihologi, actori, bucătari s.a..

Pentru a face cunoștință cu echipa noastră Click Aici

Rezervarea unui loc în tabără se face prin completarea formularului de la secțiunea înscrieri de pe site(la câmpurile școala, părinți treceți doar niște litere) și prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabără și 200 lei/adult însoțitor cu textul “nume înscris și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 05.09-12.09.2021)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

Detalii organizatorice:

– Pentru unele antrenamente din cadrul taberei de vară pentru adulți vom împărți colectivul în grupe în funcție de nivelul de pregătire fizică, astfel încât intensitatea antrenamentelor să fie optimă.

– Participanții primesc bandane, medalii, poze indviduale și de grup în ramă și diplome.

– Transportul până la tabără și de la tabără este nevoie să fie organizat de către participanți.

– Important❕ Înscrie-te în Tabere Straja fără riscuri. Dacă dorești să modifici perioada de înscriere din diferite motive, cu alta ce va avea loc în următoarele 12 luni, poți să o faci, singura condiție e să fim anunțați cu minim 2 săptămâni înainte de prima zi de tabără.

Lucruri necesare

Haine: tricouri, bluză cu fermoar, pantaloni scurți, șosete subțiri și șosete lungi care să țină glezna în drumeții, lenjerie intimă (mai multe schimburi), costum de baie, un trening, un pulover mai gros, șapcă sau pălărie, haină de ploaie cu glugă sau pelerină, pijama,  încalțăminte lejeră (tennis, pantof sport), bocanci sau adidași de munte cu talpă aderentă și șlapi.

Obiecte utile: batiste de hârtie, periuță de dinți, pastă de dinți, săpun/gel de duș, șampon, cremă de protecție solară, prosoape, unul de față, unul de corp și unul pentru piscină, un rucsac,  orice alte obiecte strict necesare copilului dvs (cutie de ochelari, cutie pt aparat dentar, etc), agrafe, prinzatoare de păr, un bidon pentru apă.

POZE 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici

POZE 2017: Click aici