Participanți: 18 – 65 ani

Perioade și prețuri

14.07-21.07.2019 – 1700 lei – Locuri indisponibile
11.08-18.08.2019 – 1700 lei

Unde ne cazăm?

Cabana din Stațiunea Straja

Tabăra este în regim all-inclusive, participanții nu au nevoie de bani de buzunar. În prețul taberei sunt incluse transportul și taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfășurării activităților și precum și alte materiale: tricouri, poze indviduale și poze de grup înramate și diplome.

Reduceri Tabere Vară 2019

Înscrie 4 prieteni și beneficiezi de 300 lei reducere pentru înscrierile făcute până la 1 iulie 2019.

150 lei reducere/adult pentru grupurile organizate de minim 10 participanți și gratuit pentru o persoană organizatoare.
Aceste reduceri nu se cumulează.

Ce facem?

Cucerim vârfuri de munte, vizităm peșteri și cascade, aflăm unde să așezăm și cum să montăm un cort, ce plante sunt comestibile, cum să facem un foc de tabăra, ne pregătim singuri unele mese sau gustări în pensiune, la grătar sau la ceaun, ne testăm limitele în parcul de aventură și învațăm zeci de sporturi și jocuri de mișcare cu profesori și antrenori de la UNEFS București.

Activitățile educative, culturale și distractive vor fi nelipsite. Avem lecții de nutriție, de educație fizică, de masaj și de psihologie. De asemenea în fiecare seară ne distrăm cu karaoke, petreceri, jocuri de cabană, drumeții nocturne, film pe videoproiector și vizionăm pozele și filmările facute în timpul zilei.

Excursiile din interiorul taberelor vor fi la Stațiunea Straja, la peșteri și cascade din munții Retezat, plus alte locații surpriză;

Obiectivul taberei de vară pentru adulți este să-i ajutăm pe participanți să slăbească în mica lor vacanță, simțindu-se bine, făcându-și prieteni și câștigând încredere în ei. Slăbirea nu înseamnă o dieta lipsită de gust și consistență. Gătim mâncăruri sănătoase, gustoase și dozăm corespunzator fiecare masă.

Misiunea taberei de vară pentru adulți este de a induce tinerilor și adulților comportamente de viață sănătoase (nutriție, mișcare, echilibru emoțional) pe care să le mențină și când se întorc acasă.

Ce mâncăm?

Avem 3 mese principale și 2 gustări, toate sănătoase, atent preparate, sub îndrumarea nutriționistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tânără și entuziastă, cu specialiști în nenumarate domenii: profesori și antrenori de la UNEFS București, instructori sportivi, nutriționiști-dieteticeni, psihologi, actori, bucătari s.a..

Pentru a face cunoștință cu echipa noastră Click Aici

Rezervarea unui loc în tabără se face prin trimiterea formularului de înscriere completat pe e-mail-ul: contact@taberestraja.ro și prin plata unui avans de 300 lei/adult/tabără cu textul “nume înscris și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 11.08-18.08.2019)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

Detalii organizatorice:

– Pentru unele antrenamente din cadrul taberei de vară pentru adulți vom împărți colectivul în grupe în funcție de nivelul de pregătire fizică, astfel încat intensitatea antrenamentelor să fie optima.

– Participanții primesc tricouri, poze indviduale și de grup în ramă și diplome

POZE 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici

POZE 2017: Click aici