Perioada: 15.12-22.12.2019
Participanți: 7 – 18 ani

Prețul: 1990 lei copil / 1090 lei adult

Unde suntem cazați?
Cazare la: Cabana Montana

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar în tabare, fiind inclus totul în preț.

Reduceri Tabere Iarnă 2018-2019

15% reducere pentru grupurile organizate de minim 10 copii și gratuit pentru profesorii organizatori.
*Aceste reduceri nu se cumulează și nu sunt valabile pentru parinții însoțitori.
50 lei reducere suplimentar pentru frați.

Ce facem?

Tabăra Vacanței de schi și snowboard din Stațiunea Straja oferă copiiilor și adolesceților ocazia de a învața să schieze și să se dea pe snowboard sub atenta îndrumare a unei echipe de monitori cu experiență și foști schiori de performanță.

Obiectivele taberei de schi și nutriție sunt inițierea, consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării schiului alpin în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zapadă, ci să fii in control deplin în orice situație.

Activitățile educative și distractive sunt nelipsite din taberele de schi și nutriție. În cadrul taberelor de iarnă se vor organiza jocuri și mici drumeții prin nămeți, unde copiii vor avea ocazia sa construiască oameni de zăpadă. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii și petreceri de cabană, seara talentelor, lecții de nutriție, de pictură, vom viziona pe videoproiector pozele și filmulețele făcute în timpul zilei.

Misiunea taberei de iarnă pentru preșcolari este de a invăța copiii să schieze, de a le îmbunătăți tehnica și de a le induce comportamente de viață sănătoase (nutriție, mișcare, echilibru emoțional) pe care să le mențină și acasă, totul într-un mod distractiv.

În ultima zi de tabără de iarnă pentru preșcolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde părinții sunt invitați să-i susțină și să-i încurajeze. În urma concursului fiecare participant va primi o diplomă, o poză cu el pe schiuri și o poză de grup.

Ce mâncăm?

Avem 3 mese principale, toate sănătoase, atent preparate, sub îndrumarea nutriționistului. Click pentru a vedea o mică parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de la Școala de schi și snowboard Straja sunt responsabili cu lecțiile pe pârtie. Echipa Tabere Straja este tânără și entuziastă, specialiști în nenumarate domenii: profesori și antrenori de la UNEFS București, instructori sportivi, nutriționisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucătari ș.a.

Pentru a face cunoștință cu echipa noastră: Click Aici

 

Prețul include:

– cazare în camere de 2, 3, și 4 persoane;

– 3 mese sănătoase, atent preparate sub îndrumarea nutriționist-dieteticianului;- un monitor de schi la 5-10 copii;
– echipament: schiuri, clăpari, bețe și cască / boots, snowboard;
– 5 ore de schi/zi cu monitorii Școlii de Schi și Snowboard Straja;
– ski-pass;
– concursul taberei;
– materialele necesare desfășurării activitățiilor pe pîrtie și în cabană;
– diplomă, poze individuale și de grup în ramă, medalie și alte surprize;
– adulții însotitori au incluse: masă, cazarea și o lecție de schi bonus în fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente și Școala de Schi și Snowboard;

 

Rezervarea unui loc în tabără se face prin trimiterea formularului de înscriere completat pe e-mail-ul: contact@taberestraja.ro și prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabără și 200 lei/adult însoțitor cu textul “nume înscris și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 15.12-22.12.2019)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

Detalii organizatorice:

– O grupă de maxim 10 copii va fi supervizată de un monitor

***NOU! Bandă transportatoare pentru schiorii începatori pe Pârtia Baloo.

POZE 2015: Click aici CLIP 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici