Perioada: 16-23.12.2018
Participanti: 7 – 18 ani

Pretul: 1990 lei copil / 1090 lei adult

Unde suntem cazati?
Cazarea la: Cabana Montana

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Reduceri Tabere Iarnă 2018-2019

10% reducere pentru înscrierile făcute până la 1 octombrie.
5% reducere pentru înscrierile făcute în perioada 2 octombrie -10 noiembrie.
15% reducere pentru înscrierile în 2 tabere în sezonul de iarnă-vară 2018-2019 până la 1 decembrie 2018.
15% reducere pentru grupurile organizate de minim 10 copii și gratuit pentru profesorii organizatori.
*Aceste reduceri nu se cumulează și nu sunt valabile pentru parinții însoțitori.
50 lei reducere suplimentar pentru frați.

Ce facem?

Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

Activitatile educative si distractive sunt nelipsite din taberele de schi si nutritie. In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

Pentru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

 

Pretul include:

– 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului;
– un monitor de schi la 6-8 copii;
– echipament: schiuri, clapari, bete si casca / boots, snowboard;
– 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja;
– schi-pass;
– concursul taberei;
– materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana;
– diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize;
– adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

 

Rezervarea unui loc in tabara se face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor cu textul “nume inscris si data taberei(exemplu: Ilie Andrei 16.12-23.12.2018)” in contul RO31BTRLRONCRT0446816601, titular cont: S.C. TABERE SCHI S.R.L. Lupeni, CUI: 36387600.

Detalii organizatorice:

– O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

***NOU! Banda transportatoare pentru schiorii incepatori pe Partia Baloo.

POZE 2015: Click aici CLIP 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici