1.    Completează formularul de înscriere de mai jos. Formularul se completează pentru fiecare copil în parte. După completare, formularul se generează automat către e-mail-ul nostru și e-mail-ul dvs. (verificați și în SPAM). Înscrierile pentru grupuri se fac prin trimiterea pe adresa de e-mail: contact@taberestraja.ro a unui tabel cu toți participanții, CNP-ul lor, numele și semnăturile părinților (în prima zi de tabără) precum că au luat la cunoștintă Termeni și Condiții de participare Tabere Straja.
2. După completarea formularului de mai jos aveți aveți 2 zile lucrătoare la dispoziție pentru plata avansului aferent taberei,500 lei/copil și 500 lei/adult însoțitor, doar cu textul “nume înscris și data taberei (exemplu: Ilie Andrei 05.07-12.07.2023)”, în BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711. Prin această rezervare vă exprimați consimţământul ca SC FOMAR SPORT SRL în calitate de prestator de servicii tabără să prelucreze datele cu caracter personal în scopul transmiterii de informatii utile, oferte sau newsletter de pe adresele de e-mail ale societății. Plata avansului reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii din formular și garanția rezervării. Menționăm că avansul plătit nu se returnează, dar el poate fi distribuit catre o tabără viitoare respectând regulamentul din formular.

Completați formularul de mai jos și vi se va genera un PDF cu contractul pentru înscrierea în tabără. Acest PDF va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care o introduceți în formular.