Vrei să înveți să schiezi sau să-ți îmbunătățești tehnica?

Sună și vino la Pârtia Straja, una dintre cele mai frumoase pârtii din țară

Important nu e să aluneci pe zapadă, ci să fii în control deplin, în orice situație. Cu monitorii de la Școala de Schi și Snowboard Straja vei putea învata, progresa, perfecționa în timpul cel mai scurt posibil și în primul rând, în condiții de siguranță.

    Schiul alpin este considerat cel mai frumos sport de iarnă, datorită senzațiilor și trăirilor unice pe care le oferă. Într-o atmosferă primitoare, la Pârtia Straja, practicarea acestui sport devine mai interesantă datorită pârtiilor împărțite pe nivele de dificultate și altitudine. În cadrul lecțiilor reușim să profităm la maxim de condițiile naturale excelente pe care le avem.

     Obiectivele Școlii de Schi sunt inițierea, consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării schiului alpin în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zapadă, ci sa fii in control deplin în orice situație.

     Tu esti pregătit pentru sezonul de schi!? Monitorii Școlii de schi și snowboard Straja îți dau câteva sfaturi ca să te poți bucura din plin de vacanța la munte.

    1. Fii tu cel care preia initiativa și lansează discuția cu familia și prietenii. Vino cu propuneri concrete de cazare care să se încadreze în bugetul vostru. Dacă i-ai convins să platească avansul ești chiar tare, pentru că stim ca e o muncă grea.

    2. Urmează să planuiești transportul. De ce să vrei sa parchezi in fața pensiunii la cota 1300? Ideal este sa lași mașina în parcarea păzită din oraș și să te bucuri de urcarea cu telegondola sau să apelezi la firmele de transport.

    3. Bagajul. Da, știu și eu mi-l fac în ultimul moment, dar fii atent să nu îți lipsească nimic. Descarcă de aici lista lucrurilor necesare: http://www.taberestraja.ro/tabere-de-iarna.

    4. Schi sau snowboard? Alege-ți sportul favorit și închiriaza un echipament. Daca ai experiență înseamnă că vii cu unul de acasă. Nu uita de cască deoarece practici un sport extrem.

    5. Dacă ești începator apelează la o școală de schi și snowboard. Deprinderile pe care le dobândești în primele ore greu pot fi modificate, așa că învață de la început corect. Îmbunătățirea tehnicii cu un monitor te ajută să fii in control deplin în orice situație și să schiezi în condiții de siguranță.

    6. Ski-pass. Dacă ești începator achiziționează unul pe puncte, iar dacă ești avansat achiziționează unul pe ore sau pe o zi întreagă.

   7. La distracția de seară nu are sens să vă dăm sfaturi, dar totuși vă invităm la petrecerea organizată de noi SUNETE DE MUNTE.

    8. Dacă vrei să fie totul mai ieftin și să orgaizeze cineva în locul tău, apelează la Tabere Straja.

    Ne vedem pe pârtie!

DATE DE CONTACT:
Marius Fodoran – Tel: 0727 851 654, E-mail: contact@taberestraja.ro