TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU INSCRIERE

 

 1. DATELE PRESTATORULUI DE SERVICII

Tabere Straja, prin SC FOMAR SPORT SRL cu sediul social în Mun. Lupeni, str. Spiru haret, nr. 4, jud. Hunedoara, având CUI RO34504711 și înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J20/409/2015, reprezentată prin administrator FODORAN MARIUS DAN, telefon 0727851654, email contact@taberestraja.ro  în calitate de PRESTATOR,

 1. INSCRIERE

Rezervarea unui loc în tabără se face prin completarea formularului de înscrierepe site-ul www.taberestraja.ro și prin plata unui avans de 500 lei/copil/tabără și 500 lei/adult însoțitor cu textul “nume profesor organizator și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 16.06-23.06.2027)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni.

Plata avansului și semnarea electronică a formularului pe site a organizatorului reprezinta acordul cu toate informațiile acestui document. Implicit părinții participanților sunt de acord cu toate informațiile acestui formular.

III. MODIFICARE INSCRIERE – SCURTARE PERIOADA TABARA

Modificarea inscrierii se taxeaza, in cazul in care aceasta este solicitata cu minim 20 zile inaintea inceperii programului. In cazul in care apare o problema personala si trebuie sa scurtati perioada taberei, nu vor exista rambursari ale zilelor neefectuate.

 1. ANULARE INAINTE DE INCEPEREA TABEREI

Cererea de anulare trebuie sa fie trimisa in scris. Avansul este nereturnabil dupa inscriere, reprezentând garanția respectării rezervării, iar daca pretul taberei a fost achitat integral, restul sumei se reporteaza pentru o viitoare tabara in anul in curs, cu conditia sa fim anuntati cu minim 20 de zile inainte de inceperea taberei; In caz de no-show-up, suma achitata nu se returneaza.

 1. ANULARE TABARA

In cazul in care tabara nu se poate desfasura din diferite motive: dezastre naturale, vreme total nepotrivita s.a. banii vor fi inapoiati in totalitate clientilor.

 1. PLATI

Toate platile se vor face in LEI. Avansul se va achita in maxim 2 zile de la inscriere si de la primirea formularului de inscriere. Toate taxele bancare vor fi suportate de catre participant.

VII. TELEFOANELE MOBILE

Taberele au un telefon de serviciu la care puteti contacta tabara pe baza unui orar prestabilit. Tel: 0727 851 654

Telefoanele sunt admise in tabara cu conditia predarii acestora la inceputul sejurului directorului de tabara (reducand considerabil riscul de pierdere) si folosirea lor doar in perioada destinata comunicarii. Copiii vor avea telefoanele mobile, seara, intre orele 20:00 – 22:00. In timpul activitatilor utilizarea telefoanelor scade atentia copiilor, ducand la disfunctionalitati in activitate si pot cauza accidente prin distragerea atentiei.

VIII. TRANSPORT SI TRANSFER

Participantii sunt asteptati de personalul nostru in Statiune!

 1. COMPORTAMENTUL PARTICIPANTILOR

Ne dorim ca toti participantii la taberele noastre sa se simta excelent si sa-si aminteasca cu mare placere vacanta alaturi de noi, avand un comportament disciplinat fata de personalul taberei si fata de colegi. Regulile de mai jos sunt create pentru a oferi tuturor participantilor si personalului taberei o atmosfera relaxanta, sigura si armonioasa. In cazul de indisciplina si incalcare a legilor (furt, droguri, atac la persoana sau stricaciuni ale proprietatii private), TABARE STRAJA  isi rezerva dreptul de a retrage imediat participantii din tabara. Cheltuielile pentru plecarea anticipata vor fi suportate in intregime de parinti. TABERE STRAJA nu va returna vreo suma pentru zilele ramase neefectuate din tabara.

 1. Cele mai importante reguli și sunt:
 1. Avansul plătit este nereturnabil, acesta reprezentând garanția participării la tabără.
 2. Lista lucrurilor necesare trebuie respectată.
 3. Medicamentele copiilor se predau la organizatorul taberei, iar tratamentul urmat se ia sub supravegherea unui instructor din tabără.
 4. Transportul până la tabără și de la tabără este asigurat de participanți.
 5. Comportamentul fiecărui participant trebuie să fie unul adecvat: să respecte programul de activități și de liniște, să aibă o igienă corespunzătoare, să nu folosească limbaj vulgar, să nu fie violent sub nicio formă,
 6. Participanții trebuie să predea toate mijloacele de comunicare și de tehnologie: telefon, laptop, tabletă, ceas inteligent ș.a. la instructorii taberei. Acestea pot fi folosite în intervalul orar 20:00-22:00.
 7. Participanții au parte de un tratament egal în tabără. Nu e nimeni favorizat în funcție de statutul social sau de alte criterii.
 8. Prezența părinților în taberele de aventură pentru copii mai mari de 6 ani este permisă doar în anumite perioade și doar la anumite pensiuni. Părinții nu vor interveni fizic sau telefonic în activitățile taberei și nu vor influența bunul mers al activităților.
 9. Scopul pentru care trimitem copiii în tabere este dezvoltarea autonomiei personale, iar distracția nu este un scop în sine, ci un rezultat. Trebuie să ne asumăm cu toții că pot fi momente în care dorul de familie, tristețea sau senzația de neputință vor fi prezente. Știi ca părinte că îl înscrii în tabără să își exerseze sistemul personal de autoreglare emoțională, șă rezolve situații și conflicte, fără să mai apeleze la relația complementară și codependentă de tine și cu tine. Ideea taberei este să îi ținem în permanență implicați în activități și să le creem contexte în care să socializeze și să lege prietenii.
 10. Nerespectarea regulamentului taberei, poate avea urmatoarele consecințe pentru participanți: mustrare verbală, confiscarea telefoanelor pe parcursul taberei, antrenamente suplimentare în pauzele de odihnă sau exmatricularea din tabără.
 11. Organziatorii își asumă faptul că vor pune pe primul plan siguranța fizică și emoțională a copiilor și că vor alege în fiecare tabără cele mai eficiente și distractive activități din gama largă expusă în descriere și în filmulețele de prezentare.

 

 

 

 1. RECLAMATII
 2. În cazul în care sunteti nemultumit de serviciile turistice primite, întocmiti o sesizare clara si explicita, cu privire la deficientele constatate, legate de realizarea pachetului de servicii la contact@taberestraja.ro.
 3. Atât Prestatorul, cât si hotelierul vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii.

XII. CERERI SPECIALE SI BANI DE BUZUNAR

Orice cerere speciala trebuie trecuta pe formularul de inscriere: dieta, o anume facilitate, etc. Apoi trimiteti-ne un email de confirmare a cerintei. Vom face tot posibilul sa rezolvam cerintele speciale, insa nu garantam ca vor fi indeplinite. Neindeplinirea unei cerinte speciale nu reprezinta o incalcare a contractului. Nu putem accepta cereri conditionale. Tabere Straja doreste prin conditiile oferite sa nu fie nevoie de bani de buzunar. Dar daca participantii au bani de buzunar asupra lor ii vor pastra inchisi cu cheia in geamantan, in camera. Daca lasati banii nesupravegheati, in camere sau in alte locuri, o faceti pe propriul risc. TABERE STRAJA nu este raspunzatoare pentru eventuale pierderi.

XIII. MATERIALE PROMOTIONALE

Instructorii vor fotografia si filma participantii din tabere, cei care nu doresc sa fie filmati, pot sa refuze, dar dorim sa fim anuntati dinainte. TABARE STRAJA isi rezerva dreptul de a folosi aceste materiale pentru materialele promotionale viitoare ale firmei, pe site si in brosura, cu exceptia cazurilor in care parintii ne transmit in scris ca nu doresc ca fiul/ fiica lor sa apara in materialele publicitare.

XIV: GARANTIE PENTRU DAUNE

Orice dauna cauzata cu intentie sau din neglijenta de participant ii va fi imputata.

 1. GRUPURILE ORGANIZATE

Organizatorul grupului este responsabil de informarea tututor părințiilor cu toate informațiile din acest document.

Pentru finalizarea înscrierii, organizatorul grupului trebuie sa ne trimită pe e-mail formularul de pe site cu datele de contact, cu numele scolii, numele si varsta copiilor, numele parintilor si semnatura lor precum ca sunt de acord cu termenii si conditiile pentru inscriere. Acest document sa fie atasat la tabel.

XVI. EXCURSII OPTIONALE

Prestatorul ofera: transport, mancare la pachet: sanvis, ceva dulce si un fruct, achita intrarile la obiectivele vizitate si se asigura ca toata lumea este in siguranta.

XVII. Obligațiile prestatorului

– Sa ofere cazare în spatii autorizate.

– Sa ofere 3 mese/zi conform indicatiilor nutritionistilor si a legii; In prima zi, prima masa este cina, iar in ultima zi, ultima masa este micul-dejun.

– Sa selecteze si sa ofere cele mai potrivite activităti pentru fiecare grup. Un program informativ se primeste la cerere sau inaintea sosirii in tabara.

– Sa solutioneze in cel mai scurt timp solicitarile participantiilor sau ale insotitorilor, daca acest lucru este posibil.

– Sa punem accent pe siguranta participantilor si a insotitorilor in toate activitatile efectuate.

– Sa asigure intructori si voluntari pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor.

– Sa supravegheze in permanenta copiii in toate spatiile comune si sa verifice inclusiv in camere comportamentul participantilor.

– Sa solutioneze situatile din conflict din interiorul taberei.

– Sa ofere materialele necesare desfasurarii activitatilor.

– Sa se asigure ca toate serviciile pot fi oferite la timp: cazare, masa, activitati, excursii optionale si intructori.

XVII. Protectia datelor GDPR

Protecția corespunzătoare a datelor personale este un obiectiv important al Operatorului. Datele sunt prelucrate in scopul bunei organizari a taberelor si activitatile pe care le organzam si in scopul trimiterii de informatii utile sau de promovare.

Această Politică are în vedere prevederile Articolelor 13 și 14 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „Regulamentul” sau „GDPR”), dar și alte acte normative și prevederi relevante, precum Directiva 2002/58/ce a Parlamentului European și a Consiliului din 12 iulie 2002 privind prelucrarea datelor personale și protejarea lor.