Reduceri Tabere Vară 2022

❗️ Reducere. Înscrie-te cu 3 prieteni și beneficiați de 100 lei reducere fiecare.

❗️150 lei reducere/copil pentru grupurile organizate de minim 10 copii și gratuit pentru profesorii organizatori.

👧👦50 lei reducere pentru frați.

➕50 lei reducere pentru copiii participanți din taberele precedente, cu condiția să prezinte o recenzie scrisă.

❕Aceste reduceri nu se cumulează.
❕Aceste reduceri nu se aplică la prețurile deja reduse.

#aventură #cultură #artă #schi #snowboard #distracție #prieteni #mâncarebună

Unde și când se organizează tabăra de vară?

iconita harta tabara vara

În Stațiunea Montană Straja la unități de cazare autorizate: Pensiunea Dor de MunteCabana Montana , Pensiunea Daiana, Pensiunea Teo, Pensiunea Atlas, Pensiunea Victoria, Vila Frații Jderi, Vila Mara Cabana Daria ș.a. și în localitatea Câmpul lui Neag la Pensiunea Retezat .

Toată vara, săptămână de săptămână, zi de zi, noi suntem în tabere cu voi. La cerere putem organiza tabere și team building-uri în orice perioadă cu diferite teme.

Ce facem?

„Tabere Straja schimbă destine” – o afirmație îndrăzneață pe care au rostit-o pe rând copii, părinți și instructori. Știm cu toții că schimbările pozitive se produc atunci cand ieșim din zona de confort. De aceea programul nostru este format dintr-un volum mare de activități, atent alese de specialiști din diferite domenii: profesori de educație fizică și sport, salvamontiști, monitori de schi și de snowboard, psihologi, nutriționiști-dieteticeni, profesori de arte, de muzică, de dans, medici și sportivi cu renume național și internațional.
Încă din primele ore de tabără, participanții fac cunoștință cu mediul înconjurător: pârtiile pe care se schiază iarna, Crucea Eroilor, parcurile de aventură, Schitul Straja, ursul Baloo, stâna, păduri de fag și de brad și observă vârfurile de peste 2500 de m, Păpușa și Peleaga.
Copiii de toate vârstele sosiți din toată țara se cunosc prin jocuri, dar și prin discuții libere. Jocurile au o putere de atracție în fața copiilor și adolescenților și o valoare educativă prin bogăția ideilor, prin sporirea intensității emoțiilor, antrenând intelectul și spiritul de organizare, de aceea este activitatea de bază în taberele noastre, alături de traseul din parcul de aventură și de drumeții.
Latura artistică a copiilor este dezvoltată la pictura pe pietre, la coregrafiile de dans, la gimnastică, dar și la lecțiile de nutriție sau de psihologie. Seara, avem parte de activități distractive: foc de tabără, petreceri, film în aer liber, seara talentelor și jocuri de cabană. Se pune accent pe respectarea programului, respectul reciproc, disciplină, igienă, participanții fiind egali în fața instructorilor. Bineînteles, siguranța este pe primul loc în Tabere Straja.
Părinții participă la unele activități și excursii cu copiii, dar au și activități dedicate: ciubăr, saună, muzică live, off-road ș.a.

Ai văzut câte activități interesante facem în Tabere Straja?
Înviorare, drumeții,
Jocuri multe, nu năzbâtii,
Tubing și echitație,
Aventură și distracție.

Înotăm, ne cățărăm,
Pictăm pe pietre, desenăm,
Ne dăm pe tiroliană,
Foc de tabără spre seară.

Vizităm locuri speciale,
Cu prieteni din toată țara,
Mâncăm și lapte cu cereale,
Vino și tu la Straja.

Citește pe site informații,
Iar apoi poți să ne suni,
Instructorii, ca nimeni alții,
Poți să zici că-s cei mai buni.

Ce mâncăm?

Avem 3 mese principale și gustări, toate sănătoase, atent preparate, sub îndrumarea nutriționistului.

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tânără și entuziastă, cu specialiști în nenumarate domenii: profesori și antrenori de la UNEFS București, instructori sportivi, monitori de schi, nutriționiști-dieteticeni, psihologi, actori, bucătari s.a..

Pentru a face cunoștință cu echipa noastră Click Aici

Rezervarea unui loc în tabără se face prin completarea formularului de la secțiunea înscrieri de pe site și prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabără și 200 lei/adult însoțitor cu textul “nume înscris și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 22.08-29.08.2022)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

Rezervarea locurilor în tabere pentru grupuri se face prin trimiterea unui tabel cu numele școlii, datele de contact ale profesorului organizator, numele și vârsta copiilor pe mail, după care este nevoie să depune-ți un avans de 300 lei/copil într-unul din conturile menționate mai jos:
BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

Detalii organizatorice:

  • Transportul până la tabără și de la tabără este nevoie să fie organizat de către participanți.
  • În prima zi de tabără este nevoie să prezentați adeverință medicală și aviz epidemiologic pentru intrarea în colectivitate a copiilor de la medicul de familie sau de la medicul școlii. Pe langă acestea, vă rugăm să prezentați formularul de înscriere semnat de tutorele copilului.
  • O grupă de aproximativ 10-20 copii va fi supervizată de un supraveghetor/animator. Suplimentar, vor fi instructori specialiști pentru diferite tipuri de activități.

Lucruri necesare

Haine: tricouri, bluză cu fermoar, pantaloni scurți, șosete subțiri și șosete lungi care să țină glezna în drumeții, lenjerie intimă (mai multe schimburi), costum de baie, un trening, un pulover mai gros, șapcă sau pălărie, haină de ploaie cu glugă sau pelerină, pijama, pantof sport, bocanci sau adidași de munte cu talpă aderentă și șlapi.

Obiecte utile: batiste de hârtie, periuță de dinți, pastă de dinți, săpun/gel de duș, șampon, cremă de protecție solară, prosoape, unul de față, unul de corp și unul pentru piscină, un rucsac, orice alte obiecte strict necesare copilului dvs (cutie de ochelari, cutie pt aparat dentar, etc), agrafe, prinzatoare de păr, un bidon pentru apă.