Reduceri Tabere Vară 2019

❗️Înscrie-te până la 1 decembrie și beneficiezi de o reducere de  130 lei.

❗️150 lei reducere/copil pentru grupurile organizate de minim 10 copii și gratuit pentru profesorii organizatori.

❕Aceste reduceri nu se cumulează și nu sunt valabile pentru parinții însoțitori.
❕Aceste reduceri nu se aplică la prețurile deja reduse.

👧👦50 lei reducere suplimentar pentru frați.

Organizează cu noi Tabăra „Școala altfel” și beneficiezi de prețuri reduse pentru orice perioadă din an.

#aventură #cultură #artă #schi #snowboard #distracție #prieteni #mâncarebună

Unde?

În Stațiunea Montană Straja la Pensiuni de 3 stele: Cabana Montana , Pensiunea Daiana, Pensiunea Teo, Pensiunea Atlas, Pensiunea La Moșu , Cabana Daria ș.a. și în localitatea Câmpul lui Neag la Pensiunea Retezat de 4 Stele

Când?

Toată vara, săptămână de săptămână , zi de zi, noi suntem in tabere cu voi. La cerere putem organiza tabere și team building-uri în orice perioadă cu diferite teme.

Ce facem?

Cucerim vârfuri de munte, vizităm peșteri și cascade, aflăm unde să așezăm și cum să montăm un cort, ce plante sunt comestibile, cum să facem un foc de tabară, ne pregatim singuri unele mese sau gustări în pensiune, la grătar sau la ceaun, ne testăm limitele în parcul de aventură și învățăm zeci de sporturi și jocuri de mișcare cu profesori și antrenori de la UNEFS București.

Activitățile educative, culturale și distractive vor fi nelipsite din taberele noastre de vară. Avem lecții de actorie, de periaj dentar, de pictură, de gătit, de nutriție, de educație fizică, de masaj și de psihologie. De asemenea în fiecare seară ne distram cu karaoke, petreceri , jocuri de cabană, drumeții nocturne, film pe videoproiector și vizionăm pozele și filmările facute în timpul zilei.

Ce mâncăm?

Avem 3 mese principale și 2 gustări, toate sănătoase, atent preparate, sub îndrumarea nutriționistului. Click pentru a vedea o mică parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tânără și entuziastă, cu specialiști in nenumarate domenii: profesori ți antrenori de la UNEFS București, instructori sportivi, nutriționiști-dieteticeni, psihologi, actori, bucătari s.a..

Pentru a face cunoștință cu echipa noastră Click Aici

Detalii organizatorice:

– O grupă de maxim 10 copii va fi supervizată de un supraveghetor/animator

– Tabăra este in regim all-inclusive, participanții nu au nevoie de bani de buzunar. În pretul taberei sunt incluse transportul și taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfășurării activităților, precum și alte materiale: tricouri, poze indviduale și poze de grup înramate și diplome.