Noi oferim programe de team building la munte, în toate anotimpurile, punând accent pe îmbunătățirea relațiilor și raporturilor dintre membrii unui grup pentru depășirea barierelor în atingerea obiectivelor comune.

Fiecare team building va fi personalizat în funcție de caracteristicile grupului și obiectivele urmărite.

Avem o gama largă de activități team building, jocuri team building sportive, competitive, de aventură, tematice, creative, educative, culturale s.a.: schi, snowboard, snow-tubing, parapantism, off-road, parc aventura, drumeții, foc de tabară, jocuri sportive(fotbal, baschet, rugby touch, handball), tenis, înot, dansuri, jocuri pentru lucrul în echipă și consolidarea grupului, topogan de saltele cu apa, rafting, paintball, lecții de gătit, nutriție, pictură, modelare și împletire, bune maniere, actorie, dicție, comunicare, negociere, arta actorului, improvizație scenică, mișcare scenică, vizitarea obiectivelor turistice din judet, analiza video a activităților, petreceri s.a.

Aceste activități de team building, jocuri team building vor fi realizate cu ajutorul personalului compus din profesori de educație fizică și sport și antrenori cu diferite specializări de la UNEFS București, nutriționist, psiholog, actor, monitori de schi și snowboard, plus mulți alți specialiști în diferite domenii.

Organizăm Team Building-uri cu număr nelimitat de participanți, cazarea făcându-se la diferite pensiuni vecine. Dispunem de Restaurantul de la Cabana Montana cu o capacitate de 100 locuri care este dotat cu videoproiector și un sistem audio performant.

Construim echipe!

Cazarea la: Pensiunea Europa, Pensiunea Retezat, Cabana Montana,  Pensiunea La Mosu,  Pensiunea Daiana, Pensiunea Teo, Cabana Daria, Cabana Atlas.