Noi oferim programe de team building la munte, in toate anotimpurile, punand accent pe imbunatatirea relatiilor si raporturilor dintre membrii unui grup pentru depasirea barierelor in atingerea obiectivelor comune.

Fiecare team building va fi personalizat in functie de caracteristicile grupului si obiectivele urmarite.

Avem o gama larga de activitati team building, jocuri team building sportive, competitive, de aventura, tematice, creative, educative, culturale s.a.: schi, snowboard, snow-tubing, parapantism, off-road, parc aventura, drumetii, foc de tabara, jocuri sportive(fotbal, baschet, rugby touch, handball), tenis, inot, dansuri, jocuri pentru lucrul in echipa si consolidarea grupului, topogan de saltele cu apa, rafting, paintball, lectii de gatit, nutritie, pictura, modelare si impletire, bune maniere, actorie, dictie, comunicare, negociere, arta actorului, improvizatie scenica, miscare scenica, vizitarea obiectivelor turistice din judet, analiza video a activitatilor, petreceri s.a.

Aceste activitati de team building, jocuri team building vor fi realizare cu ajutorul personalului compus din profesori de educatie fizica si sport si antrenori cu diferite specializari de la UNEFS Bucuresti, nutritionist, psiholog, actor, monitori de schi si snowboard, plus multi alti specialisti in diferite domenii.

Organizam Team Building-uri cu numar nelimitat de participanti, cazarea facandu-se la diferite pensiuni vecine. Dispunem de Restaurantul de la Cabana Montana cu o capacitate de 100 locuri care este dotat cu videoproiector si un sistem audio performant.

Construim echipe!

Cazarea la: Pensiunea Retezat Cabana Montana Pensiunea La Mosu Pensiunea Daiana Pensiunea Teo Cabana Daria Cabana Atlas