1.    Completează formularul de înscriere de mai jos. Formularul se completează pentru fiecare copil în parte. După completare, formularul se generează automat către e-mail-ul nostru și e-mail-ul dvs. (verificați și în SPAM). La sosirea în tabără, este necesar să prezentați formularul printat și semnat. Pentru grupurile organizate este necesar să ne trimiteți suplimentar pe e-mail un tabel cu numele școlii, datele de contact ale profesorului organizator, numele și vârsta copiilor, iar formularele să le prezentați semnate în prima zi de tabără.
2. După completarea formularului de mai jos aveți 2 zile lucrătoare la dispoziție pentru plata avansului aferent taberei(scris în descrierea taberei), doar cu textul “nume înscris și data taberei (exemplu: Ilie Andrei 28.08-05.09.2021)”, în BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711. Prin această rezervare vă exprimați consimţământul ca SC FOMAR SPORT SRL în calitate de prestator de servicii tabără să prelucreze datele cu caracter personal în scopul transmiterii de informatii utile, oferte sau newsletter de pe adresele de e-mail ale societății. Plata avansului reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii din formular și garanția rezervării. Menționăm că avansul plătit nu se returnează, dar el poate fi distribuit catre o tabără viitoare respectând regulamentul din formular.

Completați formularul de mai jos și vi se va genera un PDF cu contractul pentru înscrierea în tabără. Acest PDF va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care o introduceți în formular.