Perioada: 1 – 8 Aprilie 2018
Participanti: Copii peste 7 ani, Adulti

O grupa de maxim 6 copii va fi supervizata de un monitor.

Pretul: 890 euro/copil/tabara – 890 euro/adult/tabara
*Daca transportul se va face cu masina personala se va aplica o reducere de 100 euro/pers.

INSCRIERILE SE FAC PANA PE 15 FEBRUARIE

Tabara pe ghetar in Austria pentru tine si familia ta de schi si snowboard iti ofera ocazia sa inveti alaturi de monitori cu experienta si fosti sportivi de performanta.

Obiectivele taberei sunt consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

 

Pretul include:

-Transport;
– Cazare: in apartamente de 4 si 6 locuri cu baie si bucatarie proprie. Locatie: Appartaments Anitta in Flatach;
– Masa: in cadrul taberei nutritionista noastra gateste mancaruri sanatoase, gustoase si dozand corespunzator fiecare masa: mic dejun, pachet pe partie, pranz intarziat si gustare;
– Ski-pass nelimitat pentru cele 6 zile pe partie;
– Monitor pentru copii;
– Premii si diplome;
-Materiale necesare desfasurarii activitatilor.

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Rezervarea unui loc in tabara se face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor cu textul “nume inscris si data taberei(exemplu: Ilie Andrei 16.12-23.12.2018)” in contul RO31BTRLRONCRT0446816601, titular cont: S.C. TABERE SCHI S.R.L. Lupeni, CUI: 36387600.

 

IMPORTANT!

* Documente necesare: Pasaport individual,document notarial care atesta acordul parintilor,tutorilor pentru iesirea copiilor din tara insotiti de Marius Fodoran
*Asigurari de sanatate si accidente(precizati asiguratorului ca doriti asigurare pentru schi, (care sa includa ajutor pe partie).
* Lectiile de schi se vor desfasura in functie de conditiile meteorologice.