Perioada:  Aprilie 2021
Participanți: Copii peste 7 ani, Adulți

O grupă de aproximativ 6 copii va fi supervizată de un monitor.

Prețul: 890 euro/copil/tabără – 890 euro/adult/tabără
*Dacă transportul se va face cu mașina personală se va aplica o reducere de 100 euro/pers.

ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ PE 15 FEBRUARIE

Tabăra pe ghețar în Austria pentru tine și familia ta de schi și snowboard îți oferă ocazia să înveți alături de monitori cu experiență și foști sportivi de performanță.

Obiectivele taberei sunt consolidarea și perfecționarea procedeelor tehnice necesare practicării schiului alpin în condiții de siguranță, deoarece important nu este doar să aluneci pe zăpadă, ci sa fii în control deplin în orice situație.

 

Prețul include:

– Transport;
– Cazare: în apartamente de 4 și 6 locuri cu baie și bucătărie proprie. Locație: Appartaments Anitta in Flatach;
– Masă: în cadrul taberei nutriționista noastră gatește mâncăruri sănătoase, gustoase și dozând corespunzator fiecare masă: mic dejun, pachet pe pârtie, prănz întarziat și gustare;
– Ski-pass nelimitat pentru cele 6 zile pe pârtie;
– Monitor pentru copii;
– Premii și diplome;
– Materiale necesare desfășurării activităților.

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar în tabare, fiind inclus totul in preț.

Rezervarea unui loc în tabără se face prin trimiterea formularului de înscriere completat pe e-mail-ul: contact@taberestraja.ro și prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabără și 200 lei/adult însoțitor cu textul “nume înscris și data taberei(exemplu: Ilie Andrei 16.06-23.06.2019)” în contul BRD: RO11BRDE220SV76832832200 sau BT: RO30BTRLRONCRT0489089801 titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO 34504711.

 

IMPORTANT!

* Documente necesare: Pașaport individual, document notarial care atestă acordul parinților, tutorilor pentru ieșirea copiilor din țară insoțiți de Marius Fodoran
*Asigurări de sănătate și accidente (precizați asiguratorului că doriți asigurare pentru schi, care să includă ajutor pe pârtie).
* Lecțiile de schi se vor desfășura în funcție de condițiile meteorologice.