Prima tabara de scadere in greutate pentru copiii supraponderali din Romania

Participanți: 7-18 ani

Perioade și prețuri
A. 30.06-21.07.2019 – 890 euro
B. 4.08-25.08.2019 – 890 euro

Unde ne cazăm?

Cabana din Stațiunea Straja

Tabăra este în regim all-inclusive, participanții nu au nevoie de bani de buzunar. În prețul taberei sunt incluse transportul și taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfășurării activităților, precum și alte materiale: tricouri, poze indviduale și poze de grup înramate și diplome.

Reduceri Tabere Vară 2019

50 euro reducere pentru înscrierile făcute până la 1 martie 2019.
30 euro reducere suplimentar pentru participanții din taberele de sănătate precedente până la 1 martie 2019.
10 euro reducere suplimentar pentru frați.

Cui ne adresăm?

Copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani care au probleme de greutate sau care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Ce facem?

Activități montane specifice, activități de dezvoltare personală, ateliere practice de nutriție, activități sportive și multe alte activități educative. Cucerim varfuri de munte, vizităm peșteri și cascade, invățăm să așezăm și să montăm un cort, facem foc de tabără, gătim în aer liber și ne testăm limitele în Parcul de Aventură. Alături de profesori și antrenori de la UNEFS București, învățăm zeci de sporturi și jocuri de mișcare care ne ajută să ne îmbunătățim mobilitatea, coordonarea și postura. Învățăm într-un mod practic, plăcut și adecvat vârstei, despre o alimentație echilibrată și rolul nutriției intr-un stil de viață sănătos. Facem activități educative, de dezvoltare personală și de îmbunătațire a stimei de sine, terapie cognitiv-comportamentală individuală și de grup coordonate de specialiști în domeniu.

De asemenea, în fiecare seară organizăm activități distractive: petreceri, jocuri de cabană, karaoke, drumeții nocturne, vizionare de filme, seara fetelor si a baieților etc.

Ce mâncăm?

Meniul taberei cuprinde 3 mese și 2 gustări, toate sănătoase, alcatuit și preparat sub îndrumarea Nutriționist-Dieteticianului, corespunzator nevoilor energetice și nutriționale specifice grupei de vârstă și conform activităților desfășurate în tabără.
Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

– Marius Fodoran, fondator Tabere Straja.

– persoane responsabile de activități sportive: profesori și antrenori de la UNEFS București.

– Nutriționist-Dietetician: Iulia Hădărean, Ioana Popa, Raluca Țopan.

– Psiholog: Dana Pop, Dana Oprea, Andrada Cosma, Daniela Dociu.

– invitati speciali de marcă.

Pentru a face cunostință cu echipa noastră Click Aici

Despre Tabăra de Sănătate

Prima tabără din Romania adresată copiior și adolescenților cu probleme de greutate. Abordarea noastră este multidisciplinară și avem specialiști din trei domenii: nutriție, sport și psihologie. Scăderea ponderală este controlată și atent monitorizată pe tot parcursul taberei.

În acest an, 2019, desfășurăm cea de-a 12 a și cea de-a 13-a ediție a Taberei de Sănătate pentru Copiii Supraponderali, în stațiunea Straja și în localitatea Câmpul lui Neag, din județul Hunedoara.

Obiectivul nostru este să-i ajutăm pe copiii și adolescenții cu probleme de greutate să obțină un echilibru ponderal și emoțional într-o manieră pozitivă, castigând încredere în sine și prieteni noi.

În România, mai mult de 1 din 4 copii sunt supraponderali sau obezi, și numarul este în creștere. În Tabăra de Sănătate nu vom face din obezitate o problemă mai mare decât este, pentru că noi știm că o greutate ideala nu se obține printr-un regim alimentar fără gust, restricții și înfometare. Știm că nu există o dietă minune și de aceea timp de 21 de zile misiunea noastră este să le inducem copiiilor un stil de viață echilibrat, promovând comportamente și obiceiuri sănătoase pe care să le mențină și când se întorc acasă.

Noi nu vrem să facem din slăbit un obiectiv, ci un rezultat obținut într-un mod corect!

În fiecare an, părinții sunt invitați sa participe în ultimele patru zile ale taberei. Aceștia urmează același program, dar participă și la activități dedicate lor, cum ar fi: întalniri, discuții și activități cu psihologul și nutriționistul. Astfel, încurajăm implementarea unui stil de viață sănătos în familie și menținerea rezultatelor pe termen lung.

Așteptăm în tabără atât copii și adolescenți cu dezechilibre ponderale, dar și alți copii și adolescenți normoponderali care vor să învețe despre un stil de viață sănătos într-un mod distractiv, care sunt dornici de aventură și care vor să simta experiența unei tabere de neuitat.

Rezervarea unui loc în tabără se face prin trimiterea formularului de înscriere completat pe e-mail și prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara și 200 lei/adult însoțitor cu textul “nume înscris și data taberei (exemplu: Ilie Andrei 16.12-23.12.2018)” în contul RO31BTRLRONCRT0446816601, titular cont: S.C. TABERE SCHI S.R.L. Lupeni, CUI: 36387600.

Ne vedem la Straja!

Ne dorim copii fericiți, să îi ajutăm să ajungă adulți sănătoși!

Detalii organizatorice:

– O grupă de maxim 10 copii și adolescenți va fi supervizată de un supraveghetor/animator

Apariții în Presa: VIDEO – Tabăra de sănătate pentru copiii supraponderali – Straja 2014 (Digi24)
Reportaj DIGI 24 2015
Reportaj Mondo TV 2016

POZE 2016: Click aici

POZE 2017: Click aici